Theodora Larsson

Så möttes vi innan tv-dejtingen

Kände ni varandra innan?

Hade ni redan dejtat?

Hur träffades ni?

Kände din familj honom?

 

För den nyfikne; Nu reder vi ut det som inte får plats på instagram och hur det egentligen gick till när jag och Anton möttes av en slump, redan innan vi började dejta i tv.

-Vi börjar från början!

 

 

Det var i mitten av juli 2017.

Jag hade tagit 7 dagar ledigt för att njuta av sommaren.

Jag hade egentligen planerat annat, men det blev istället att jag tog tåget till Stockholm och hem till min bästa vän. Vi drack rosé på klipporna vid vattnet, snackade om livet och bokade spontant en färja dagen efter med spa och en mysig hytt.

Killen jag träffade vid denna tid skulle ha en spelning på en restaurang i Uppsala i slutet av veckan.

Vi pratade om att gå dit, även om jag själv inte alls var särskilt pepp på idén efter återkommande konflikter med killen och hans självgodhet.

Jag vet faktiskt inte riktigt varför vi egentligen åkte dit ändå, men jag hade varit på spelning där året innan och tyckte om familjen som ägde restaurangen. De var alltid så gästvänliga och välkomnade alla som kom som en stor familj.

Jag behövde positiva människor och jag behövde skratta. Jag hade med mig min vän och killen hon träffade vid den tiden och vi alla blev bjudna hem till restaurangägarna efter spelningen.

-Badtunnan är varm och ni alla får plats att sova i gästhuset! sa Lasse, ägaren av restaurangen, och i nästa stund satt vi alla i en taxibuss påväg till deras hus.

Klockan var närmare 02 på natten när vi kom till huset och jag blev presenterad för ett helt gäng härliga killar & tjejer. Däribland Anton. Anton var restaurangägarnas son.

Har ni någon gång mött en människa och känt att kemin bara stämmer? Fast man inte känner varandra så fyller man ut varandras meningar? Ja, precis så var det. Men med tanke på att jag anlänt med en annan man, så var det totalt ologiskt och totalt opassande.

Såhär i efterhand kan jag väl erkänna att jag kikade på honom en sekund mer än vad som kan anses anständigt, och killen jag träffade reagerade efteråt. Men sen var det inget mer med det.

Killen och jag bröt månaderna efteråt, jag drabbades av en livmoderhalstumör och opererades i januari. Sedan dök castingen upp för ”Ensam mamma söker” och jag tackade Ja.

När Anton dök upp, så lång tid efteråt, hade han ingen aning om att jag hade tänkt på honom. Jag hade heller ingen aning om hur han hade tänkt på mig.

Fortsättningen fick ni ju se på tv.

Såhär efterhand har jag svårt att se allt som en tillfällighet. På något lustigt vis så känns allt bara som det bara var meningen..

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Marie Doshé

    Underbart♥️ Du/Ni är sååå äkta! Precis som jag sa när jag av en slump träffade dig och din syster♥️

  2. Cass

    Den scenen, när han kommer och du blir så tagen. SÅ jäkla fin! ❤ Drömmig! Kan ju inte bara ha varit jag som blev kära i er då haha ?

stats