Theodora Larsson

Välkommen till min nya blogg!

Så plötsligt sitter jag och skriver mitt första blogginlägg här på nya Vimedbarn.se 3.0!

-Välkommen till mig, och välkommen till Dig som trillat hit!

..och vem är jag?

Mitt namn är Theodora och mellan 2012-2015 drev jag en av Sveriges mest lästa bloggar. Det var aldrig min tanke när jag startade år 2008 när jag fick mitt första barn. Från början bloggade jag mest som en dagbok för mig själv.

Men sen kom mitt andra barn 2010 och då fick jag en del uppmärksamhet i samband med ett större bloggevent. Men det var först 2012, när jag väntade mitt tredje barn i fjärde månaden, som min blogg exploderade. Ungefär samma dag faktiskt som barnens pappa lämnade mig. Min blogg förvandlades till en portal full av tankar kring ensamstående föräldraskap som lästes av 200.000 människor om dagen.

Idag är mina barn 11, 9 och lilleman blir 7 i augusti.

2015 stängde jag bloggen och gick in som delägare och marknadsföringsansvarig på Sveriges finaste leksaksaffär -Kurragömma!

Förra året, 2018, så lurade mina vänner mig att söka till TV3 ”Ensam mamma söker” och av alla sökande så blev jag en av de utvalda mammorna att försöka finna kärleken i tv-rutan.

Bland killarna som kom för att tv-dejta mig så mötte jag Anton. En restaurang-son jag mött en gång mitt i natten året innan i Uppsala bland gemensamma vänner.

Idag lever jag och Anton ihop i Borås med mina barn och vi väntar nu också vårt första gemensamma barn.

Och det är precis det, och allt däremellan, som den här bloggen kommer handla om..

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats