Theodora Larsson

Jag vill hem

[Inlägget innehåller adlinks]

Igår åkte barnen till pappan för 4,5 dag där. Så nu är det bara jag och Anton igen. Ja, och magen då. Det känns redan som en egen människa som styr oss. Den bestämmer när jag får sova och när jag får vara vaken, hur jag ska ligga, hur jag ska äta. Det kommer bli en bestämd människa av den där kan jag lova.

 

Nu är det fem veckor sedan ungefär som vi tömde vårt hem och flyttade in tillfälligt i stan. I detta nu läggs svart klinkergolv i vårt kök och väggar och övriga golv börjar bli färdiga.

Vi har hittills haft det ganska mysigt här i stan. Vi var ju iväg i två veckor i Uppsala, men övrig tid har vi ändå trivts fint. Men det är ju inte som hemma såklart.

Det är lite klurigt med tre rastlösa barn mitt i stan, det sätter lite andra krav på mig som förälder och man får styra upp mer lek än hemma. Hemma går dem ju bara ut och leker, går till en kompis eller bjuder hem någon. Det mesta sköter de själva på egna initiativ.

Men citylivet är annorlunda. Här kan de inte bara gå ut och leka. Jag måste med dem överallt och det är inte alltid så populärt. Styra upp med lekkamrater som de saknar och hämta/lämna. Och när jag behöver laga mat/tvätta/städa/jobba, ja då måste de glatt stanna inne.

Nej, nu längtar jag hem.

Hem till vårt luftiga höga tak, vårt uterum, spa-badet och närheten till skog, sjö, skolan och min familj. Och tänk; helt nya toaletter ingen suttit på, helt ny tvättstuga, nytt kök! Längtar!

Allt beräknas klart om tre veckor. Det ska vi nog kunna stå ut.

 

 

Trots att vi inte är hemma än kunde vi inte låta bli att montera vår nya bedside crib! -Hur fin?!

Så himla smart att kunna ha bebisen nära sängen utan att h*n ska hamna mellan oss i sängen (kvävningsrisk, inga kramstunder för oss vuxna osv.)

Sen kunde jag inte motstå dessa linnelakan som matchar våra vi har i sängen. Just nu har Bonti erbjudande på dem också så detta set i helt ekologiskt linne kostar nu bara 343:- !

 

Kolla in dessa superfina linnelakan till bebisen HÄR! 

Och den supersmarta criben HÄR! 

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Johanna

    Hej! Skulle inte du kunna göra ett inlägg med tips om gravidkläder? Är i v 14 (första barnet) och tycker det är svårt att hitta bra alternativ! Speciellt nu när man börjar jobba igen. Kram!

stats