Theodora Larsson

Hej bebis i magen (v. 24)

 

Hej lille vän i magen, det är vi som är din familj!

Det är vi som kommer ta hand om dig, krama dig, vara världsbäst och vara skitjobbiga. Vi skall i alla fall göra vårt allra bästa.

I mitten ser du mig, din mamma. Det är i min mage du just nu bor i. Jag hoppas du trivs, för vi vill att du ska stanna där inne ett tag till så du får växa till dig lite innan vi får träffa dig. Just nu väger du bara knappt ett kilo.

Vid sidan om mig på bilden är din pappa. Nej, inte den lilla, det är din blivande storebror. Den stora, lite mer skäggiga mannen bredvid mig. Det är din pappa, men också den mest kärleksfulla och klokaste man jag någonsin mött ska du veta.

Vi möttes mitt i natten för tre somrar sedan och det var rena tillfälligheter som gjorde att våra vägar fortsatte korsades trots att vi bodde 50 mil från varandra. Jag längtar efter att få berätta alla historier för dig om din pappa, om tv-inspelningarna, om nätterna han kom till mig, om allt tokigt han gjorde bara för att vi skulle kunna vara med varandra.

Men nu längtar vi mest så enormt efter dig. Men om möjligt så tror jag din pappa längtar mest. Han har köpt kläder till dig, valt barnvagn till dig och klappar, sjunger och pratar med dig utanpå magen varje dag.

Dina syskon är så nyfikna på dig, frågar hur stor du är och gissar när du ska komma.

De pratar om vem som ska få köra vagnen och hoppas du kommer trivas i vår familj. Du kommer garanterat ha många armar som vill hjälpa dig genom livet. Det är väldigt fint tycker jag.

 

Nu, mitt lilla hjärta, ska jag styra upp den här dagen med dina syskon.

Jag älskar dig / Din mamma ❤️

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
  1. Jenny

    Otroligt vackert skrivet :=) har själv en liten dotter på 5 v nu så här myser man för fullt nu. Följde dig på och du verkar vara en sån mysig person. Önskar er all lycka i framtiden

stats