Theodora Larsson

Hej Bebis i magen (v.34+6)

Hej mitt barn.

Hur mår du där inne? Har du det trångt?

Du sparkar och rullar och vänder och vrider dig därinne. Det får mig att undra om du har det svårt att hitta en skön position och ibland gör det jätteont! Men konstigt nog så tycker jag mest det är så himla lugnande att känna dig röra dig, det betyder att du lever, växer och tränar dig stark. Jag och pappa vill att du ska vara stark den dagen du ska komma till oss första gången, för det behövs.

Vi vet vad du ska heta nu, men ännu får ingen veta. Det är som vår egen hemlis. Det är nämligen så att fort man berättar det för någon så bjuder man in till åsikter om vårt val, och det vill vi inte höra. För nu känns det så himla rätt. Vi vill inte höra om kompisens mormor som hade en granne som kände någon som hette sådär och hen var jättedum.

Vi vet att det är ett ovanligt namn och vi vet att flera kanske kommer tycka att det känns annorlunda. Men sanningen är, att du inte är en vanlig bebis och därför vore det jättekonstigt att ge dig ett annat namn än just det här. Det är ett gammalt romerskt namn som bara 17 äger som tilltalsnamn i Sverige.

Det är din pappa som bestämt alla dina namn, och alla ska få veta när du kommer. Vi längtar.

 

Din pappa viskar ditt namn mot magen på kvällarna. Då kan du buffa till och en gång sparkade du honom nästan på näsan.

Dina syskon övar att köra din vagn och testar dina kläder på dockan hemma för att lära sig hjälpa till. Cornelia visar ofta hur hon ska bära dig och hur man ska tänka med ditt huvud och din sköra nacke.

Jag undrar om du längtar efter oss så mycket som vi längtar efter dig?

Jag börjar vänja mig vid tanken att ha dig här, men tanken är ändå för stor för att förstå. Hela du känns som ett magiskt trolleri och jag kan fortfarande inte greppa att jag fått detta stora förtroende att få bära dig, känna dig växa och ge dig livet. Jag lovar att göra mitt bästa för att behålla ditt förtroende.

Snart ses vi. Det är nära nu.

/Din mamma

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
 1. Matilda Eriksson

  Så fint du beskriver dina känslor till bebisen och hur stor längtan är. Har följt dig sen EMS och tycker att du verkar vara en så himla genuin och genomsnäll person. Du och Anton passar verkligen ihop. Och nu ska ni ha bebis ihop. Är så lycklig för er skull. Det skulle vara kul om Anton kunde skriva ner sina känslor och tankar om bebisen med för att se vad han känner nu när det närmar sig. Längtar tills vi får se bebisen och veta dess namn,kön och personlighet ?.

 2. Matilda Eriksson

  Gud så fint du skriver. Har följt dig ända sen EMS och du verkar vara en så god vän och mamma. Och sp ska vi inte tala om hur vacker du är i din graviditet ?. Skulle vara kul om Anton gästbloggade och beskrev sina känslor för den lilla bebisen med. Längtar tills ni visar upp bebisen för hela världen att se. Ni är så otroligt fina ihop. Massa kärlek och kramar Matilda

 3. Sanne

  Vilket fint brev till bebisen, sitter här med tårar på kinderna. Är också gravid och väntar vårt första barn, beräknad 7/12 och det börjar kännas mer och mer verkligt i takt med att det nu också börjar bli riktigt nära. Just nu har jag mest nedräkning tills jag får gå på ledighet, 3 veckor kvar av jobba, nedräkning!!

 4. Ulrika

  När du beskriver din och er längtan här är det som jag skulle vilja vara gravid igen! Alldeles omöjligt men tack för att jag får lov att följa dig och er fantastiska resa! ❤️ Kolla spinningbabies.com för lite tips för att få bebis att komma i läge! ❤️

 5. EMELIE BABUNOVIC

  Åhh! Lillbebis, så älskad du redan är av din fina familj ♡ Jag har drömt att din mamma ska föda fram dig på sin födelsedag och du hade en fin liten mörk frisyr. Undrar just om det blir så ☆

stats