Theodora Larsson

GNEIS i vått & torrt

[ Detta inlägg är ett annonssamarbete med GNEIS ytterkläder ]

 

Mina barn är som ni vet skolbarn och går numera i femte, tredje och första klass. Med tiden då de blivit större så har jag reflekterat mycket över när barn börjar besväras av det vi vuxna kallar ”dåligt väder”.

Jag har alltid tyckt att det är viktigt vad barnen har på sig och lägger gärna en slant extra på kvalitet som håller, men framförallt som tillåter lek. Jag vill att de ska tycka om att vistas utomhus och jag vill inte att de ska vara blöta, kalla eller gå omkring som packade Michelingubbar i ytterkläder som inte andas.

Denna höst är mina barn rustade för alla väder i ytterkläder från GNEIS. Slitstarka skalkläder, gjorda för lekande barn. i alla väder och vi är verkligen helt sålda på dessa!

 

BORÅS & REGNETS STAD

Ja, jag råkar ju också bo i en av landets mest regniga städer. Här blir hösten ofta lång och standardvädret är 8 grader och regn från september till maj. Med undantag för lite vinter eventuellt i januari-februari. Men annars har vi det ganska blött här.

Att klä barn i dessa väder kan vara en utmaning. Men jag vill verkligen slå ett slag för att BRA skalkläder är REGNKLÄDER! Och om vi för en minut bortser helt från de kemikalier som oftast finns i galon och sk. ”vävplast”, så kan vi faktiskt också spara många slantar på att sluta köpa galonkläder till våra barn och istället satsa på skalkläder och ”lager på lager”-principen. Kläder som också barnen kan leka i utan att känna sig otympliga.

Mina barns jackor från Gneis heter SPEED och är allvädersjackor som är utformade för barn i rörelse. De finns dessutom i både smalare och bredare passform för att passa varje barn, oavsett kroppsform. Reflexerna sitter noggrant utplacerade för att barnet ska vara synlig i 360 grader.

Jag lät barnen gå ut och röja i alla pölar de kunde hitta för att sedan se om kläderna höll vad de lovade. Inte en droppe tog sig innanför varken byxor eller jacka.

Med mellanlager i ull så blir jackan också komplett när kylan slår till och Jasper är helt kär i sin ulltröja ”ULLE” som han gärna har på sig hela tiden, både med och utan skaljackan.

 

 

Vi är så glada att vi hittat Gneis och rekommenderar dem varmt! Deras vinteroverall blev dessutom utnämnd till BÄST I TEST precis!

 

Kolla in hela Gneis sortiment HÄR!

Läs om dess funktioner och kolla även in deras vinteroverall som blev BÄST I TEST enligt Testfakta 2019!

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats