Theodora Larsson

Tiden som passerat

Onsdag idag och egentligen skulle ett nytt avsnitt av ”Gravid vecka för vecka” kommit på kanalen med mig, men då jag låg sjuk hela förra veckan så blev filmning inte aktuellt. Kändes dessutom som ett ganska tråkigt klipp att titta på mig i feberfrossa, snuva och halsont.

Hela den senaste veckan har jag BARA kämpat för att hålla inne bebisen i magen. Jag ville verkligen inte föda barn med feber och andningsbesvär, tänk bara! Usch! När man redan har så ont, när man redan kämpar med att andas rätt, när man redan jobbar med att fokusera och på det då lägga feber. Nej tack.

Jag är tacksam att jag slapp det. Har mått bra sedan igår, men nu ikväll har jag fått lite övertemp igen? Konstigt. Men mår bra annars.

 

Det är en konstig känsla att vara såhär gravid och tung. Jag trodde aldrig att jag skulle gå såhär länge och känner mig nästan lite stolt över att kroppen klarade det! Än är jag inte trött på magen, men jag har mina stunder. När allt gör ont och jag inte kan sova så tycker man att det likväl kan vara slut nu, men annars är jag ganska tillfreds. Än så länge.

 

BF om 8 dagar och på onsdag fyller jag år.

Tänk om det blir en födelsedagsbebis?

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats