Theodora Larsson

Onsdag

Så roligt att så många uppskattade mitt inlägg om socker!

Jag har fått så fina meddelanden och det gör mig så glad. Men jag vill verkligen poängtera att ALLA som äter socker har inte beroendeproblematik. Precis som alkohol. Majoriteten av människor kan dricka ett glas vin ibland och ändå må bra, men jag kan inte äta socker ibland och må bra.

Det är så viktigt att man ser skillnaden och inte slänger shame på dem som gillar smågodis en lördag. På samma sätt förstå dem som avstår och aldrig ALDRIG ifrågasätta människors val kring sin egen kosthållning. Amen 🙏🏼

 

Idag är bebisen 16 veckor och 4 dagar gammal. Vi har hittat ett favoritnamn som vi båda gillar, men nu vågar jag inte berätta det för någon. Bara 37 st heter det i Sverige.

Jasper skulle ju egentligen heta Caspian. Jag berättade om det redan när jag väntade Leia. Om det blir en kille skulle han heta Caspian (prins Caspian i Narnia) och om det blev en tjej skulle hon heta Leia (prinsessan Leia i Star Wars).

Jag gillar film-namn. Så när jag väntade Jasper var det givet; nu blir det en Caspian. Men då döpte flera bekanta sina barn till Caspian.

Så denna gång är vi tysta 😂🤫

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats