Theodora Larsson

Hej min bebis i magen (v.19 +5)

Hej mitt barn.

Vet du att detta är de första orden som jag skriver till dig. Det känns väldigt speciellt, för jag vet hur många ord, meningar, födelsedagskort och textmeddelanden som jag kommer att sända till dig genom ditt liv. Här är det allra första någonsin.

I torsdags förra veckan så fick jag och din pappa se dig på en skärm som kallas ultraljud. Vi har gjort det en gång förut när du var mindre, men nu var du större och kunde till och med vinka i magen. Tänk att man med en liten kamera mot magen kan se dig så tydligt därinne!

Enligt beräkning är du nu ca. 22 cm lång från huvud till fot! Det är nästan hälften av vad dina syskon var som nyfödda. Men du väger bara 250 gram.

Jag och din pappa tänker mycket på dig varje dag. Vi pratar om vad du ska få för namn, hur vi tror du kommer se ut och hur det kommer vara att ha en bebis i vårt liv. Det känns spännande, men lite pirrigt också på samma gång.

Ännu har vi inte köpt några saker till dig, vi har väntat och tänkt att det är så långt kvar. Men nu är det ju faktiskt inte så långt kvar längre! Din pappa och jag får nog ta och börja fundera lite på det. Du måste ju ha kläder och en sovplats!

När jag tänker på dig blir jag så stolt. Tänk att jag fått dig till mig. I min kropp. Tänk att jag får känna dig växa. Det är så himla häftigt!

Kram, din mamma.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats