Theodora Larsson

3 utflyktsfavoriter i sommar

Jag älskar ju att spendera sommaren hemma och längtar inte alls iväg utanför landets gränser. Jag tycker Sverige är som vackrast på sommaren!

Jag brukar ju dela på min instagram när vi är iväg, och jag har fått så många PM och meddelande att flera utflyktsmål verkligen uppskattats, så därför har jag här samlat mina tre utflykt-måsten i sommar (som inte är Liseberg, Gränna och sådana där självklara platser). En favorit-strand för bad, en shopping-aktivitet och en lek-aktivitet!

Vi bor ju i Borås och då vill man gärna inte behöva köra mer än 60 min med barnen för att det ska kännas lagom tycker jag sådär över dagen.

 

 

Åsa Havsbad

Här i krokarna har jag sprungit sedan jag var liten och om man vill nå havet men samtidigt  ”fly” folkmassorna i de stora semesterorterna som ex. Varberg, Halmstad, Falkenberg osv.

-Då ska man åka till Åsa!

Tar ca en timme från Borås. Här är det lite lugnare, lätt att hitta parkering, inga långa köer till glass/toa osv. Lite lättsamt och mysigt.

Salta bad med utomlands-feeling.

 

 

Limmared loppis-paradis

I Limmared ca 20 min från Borås ligger den lilla orten Limmared där man gjort en ”loppis-by”. Googla på Limmareds loppisar så kan du läsa mer om de 10-15-tal second hand & retro-butiker som samlats på samma plats.

I Limmared finns också fik, pizzeria & Ica. Kul plats att besöka, och har man tur så fyndar man kanske något unikt!

 

 

Kransmossen i Borås

Förutom att de har en kul hinderbana, utegym, fina promenadstråk, grillplatser och perfekta ytor för picnic, så har jag hört att de också byggt en fotboll-golfbana?! Det ska vi kolla in innan semesterns slut!

Banan ska tydligen ha olika svårighetsgrader och man kan antingen ha egen boll med sig, eller låna av föreningen.

 

 

Skapa en blogg på Vimedbarn.se du också, klicka här! Och du har väl inte missat topplistorna, klicka här!
Kommentarer

Lämna ett svar

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
stats